Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Meer info
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Previous
Next

Opleidingen voor WSCS-OCE certificering (NL)

Opleidingen WSCS-OCE

Bom-Be organiseert cursussen ter voorbereiding op de examens voor de verschillende OCE deskundigheidsniveaus, conform de Nederlandse WSCS-OCE regelgeving. Dit zijn:

Geplande cursussen

Op onze kalender vind je de eerstvolgende cursussen. Deelnemers aan zo’n intensieve opleiding zien hun de slaagkansen voor het certificeringsexamen gevoelig stijgen. Bom-Be stelt ook gratis detectieapparatuur en interpretatiesoftware ter beschikking tijdens de cursus.

Bom-Be is door TÜV Nederland erkend als Examenbureau WSCS-OCE en organiseert aansluitend op elke cursus ook een examen voor het overeenkomstige deskundigheidsniveau.

Op aanvraag

Voor de niveaus Assistent, Deskundige en Senior organiseren we cursussen op aanvraag voor groepen van minimum 3 deelnemers. Indien u in overleg met ons een nieuwe cursus Assistent of Deskundige op de agenda zet, dan ontvangen betrokken deelnemers een extra fixers korting van 5% op het cursusgeld, naast de buddy- en vroegboek kortingen (elk 5%) die altijd van toepassing zijn op onze cursussen.

Een cursus met examen Basiskennis OCE van één dag organiseren we op aanvraag voor groepen van minimum 4 personen, aan zéér concurrentiële prijzen.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Examens voor WSCS-OOO certificering (NL)

Sinds januari 2021 is in Nederland een nieuwe regelgeving van kracht, dat een monopolie voor examinering toewijst aan de Stichting Examinering VOMES. Bijgevolg kan Bom-Be niet meer optreden als officieel examenbureau.

Opleidingen op aanvraag

Bom-Be organiseert in-house cursussen over hoe om te gaan met risico’s en vondsten van explosieven en oorlogsmunitie, voor werf- en projectleiders, veiligheidscoördinatoren, enz. Deze korte opleiding leert uw mensen hoe adequaat om te gaan met deze gevaarlijke materie en is vergezeld van een handige syllabus. We bieden deze opleiding aan zowel in het Nederlands als in het Frans.

In het kader van de WSCS-OCE certificering bieden we ook cursussen aan op aanvraag.

Terrorisme preventie

Waakzaamheid voor terrorisme is vandaag niet enkel geboden voor overheidsinstellingen. Ook bedrijven kunnen geconfronteerd worden met al dan niet vermeende bommeldingen of andere incidenten. In dergelijke gevallen is een snelle en correcte inschatting van de situatie erg belangrijk.

Bom-Be bezit een ruime expertise in verband met binnen- en buitenlandse terreurpreventie, en biedt in deze context een breed gamma van diensten aan. Een dagopleiding voor bv. beveiligingsverantwoordelijken kan al een inzicht verschaffen over hoe om te gaan met verdachte pakketten, geïmproviseerde explosieven of een bommelding, en over de mogelijke gevolgen van dergelijk incident.

U kan ook kiezen voor een doorgedreven anti-terrorisme audit, waarna een plan van aanpak op maat wordt uitgewerkt. Hierin wordt aandacht besteed aan beslissingsprotocols en -niveaus, snelle evacuatie,  e.d.

Cursussen op afspraak

Door COVID-19 en de geldende restricties staan er geen cursussen op de kalender. We organiseren wel cursussen op afspraak.

Voor de niveaus Assistent, Deskundige en Senior OOO-deskundige organiseren we cursussen op aanvraag voor groepen van minstens 3 deelnemers.  Indien u zo in overleg met ons een nieuwe cursus Assistent of Deskundige op de agenda zet, dan ontvangt u een extra fixers korting van 5% op het cursusgeld, bovenop de geldende buddy- en vroegboek kortingen van 5%. Voor deze certificaten organiseren we ook examens op aanvraag vanaf 2 deelnemers.

Een cursus en examen Basiskennis OOO op één dag organiseren we aan zeer voordelige prijzen voor groepen van minstens 4 deelnemers, in-company of bij Bom-Be.

De cursussen en examens voor Basiskennis OOO en Assistent OOO-deskundige organiseren we ook in het Engels.

Kortingen

Op al onze cursussen kan u een vroegboek korting van 5% bekomen indien u het cursusgeld één maand op voorhand betaalt, en een buddy korting van 5 % indien u zich per twee of in groep inschrijft. Bovendien stelt Bom-Be de benodigde detectieapparatuur en interpretatiesoftware gratis ter beschikking tijdens de cursus en het examen.

Contacteer ons voor meer info over inhoud, mogelijkheden en prijzen.